Eén pan. Ontelbare mogelijkheden.

Een slowcooker… waarom?

Onze vijf favoriete redenen om een slowcooker te gebruiken

In de loop van de tijd zijn er met liefde en plezier ontelbare maaltijden bereid en nieuwe recepten bedacht in Crock-Pot slowcookers. Er hebben zich tal van smaken en stijlen ontwikkeld in de wereld van de slowcooker, en de Crock-Pot slowcookers zijn hierin nooit achtergebleven. Van handmatige naar volledig programmeerbare slowcookers en slowcookers met automatische roerfunctie, we blijven ononderbroken producten ontwikkelen om het nóg makkelijker te maken smaakvolle, zelfgemaakte maaltijden te bereiden zonder eindeloos in de keuken te moeten staan.

Onze slowcookers bekijken

 

Bespaar tijd en moeite

Bereid uw ingrediënten voor, voeg ze aan de slowcooker toe, stel de tijd in op 4-10 uur en ga dan rustig uw gang terwijl de slowcooker een heerlijke maaltijd voor u bereidt. Eenvoudiger kan het niet!

Bespaar geld

soup

Stoven in de slowcooker is voordelig: goedkopere stukken vlees worden heerlijk mals tijdens het kookproces. Koop een grotere slowcooker en maak meer porties van een stoofschotel, curry, enz. Zo kunt u ook de volgende dag nog van een heerlijke lunch genieten.

Meer informatie

Zuinig

Crock-Pot slowcookers zijn zuinig: ze gebruiken slechts tussen de 75 en 150 watt op de lage stand (LOW) en tussen 150 en 210 watt op de hoge stand (HIGH). De slowcooker kookt weliswaar de hele dag, maar gebruikt niet meer stroom dan een gewone gloeilamp.

Smaak

spices
Smaken zijn als relaties: het kost tijd om elkaar te leren kennen. Een slowcooker haalt het beste uit alle smaken, vooral in gerechten zoals een curry. Geef de ingrediënten in uw Crock-Pot de tijd om elkaar te leren kennen.

Gezond

Verrukkelijk van smaak èn gezond. In een slowcooker blijven meer vitaminen, mineralen en vloeistoffen behouden.

salad

Tips voor gebruik van de slowcooker